Red Hat felhőtechnológiák

A Red Hat felhőmegoldások teljeskörű választ adnak a vállalatok felhőigényeire, legyen szó infrastruktúrák felhőalapú megvalósításáról, korszerű, teljes mértékben automatizált alkalmazásplatformokról hibrid vagy multifelhő környezetekben, illetve a felhő működését kiszolgáló egyéb innovatív technológiákról.


Red Hat OpenStack Platform

Szabványos és nyílt infrastruktúra felhő vállalati felhasználásra tervezve

A Red Hat OpenStack Platform az iparági szereplők összefogásával létrejött szabványos infrastruktúra felhő (IaaS) Red Hat általi implementációja. Az OpenStack Platform lehetővé teszi, hogy a vállalatok szabványos elemekből építkezve a saját igényeikhez pontosan alkalmazkodó infrastruktúra felhőt hozzanak létre és működtessenek.

Red Hat OpenShift

Szabványos Kubernetes konténerplatform nagyvállalati igényekre hangolva és optimalizálva

A Red Hat OpenShift Container Platform a Red Hat vállalati felhasználásra optimalizált Kubernetes konténerplatform terméke. Az OpenShift teljes mértékben automatizálja a konténer-infrastruktúra fejlesztési folyamatait, illetve annak üzemeltetését, számos olyan kiegészítést biztosít az alap Kubernetesen túl, amelyek a konténertechnológia vállalati használatát szolgálják. Az OpenShift biztosítja, hogy a konténer alapú alkalmazások az egyszerű felhőkörnyezeteken túl hibrid- és multi-felhő környezetekben is tökéletesen működhessenek, a platform jelentette valamennyi képesség kihasználásával.

Red Hat Ceph Storage

Nyílt, nagy teljesítményű, skálázható, szoftver alapú storage megoldás

Nyílt, nagy teljesítményű, skálázható, szoftver alapú storage megoldás, ami jelentős mértékben képes csökkenteni a vállalatok storage költségeit. A Red Hat Ceph Storage segítségével automatizált módon kezelhető az exponenciális adatnövekedés, a megoldás öngyógyító és önmenedzselő platformként képes működni, ahol kiküszöbölhető az egyszeri meghibásodásból (SPOF) adódó leállás és adatvesztés. A Red Hat Ceph Storage a nagy méretű környezetekre optimalizált storage megoldás, hatékonyan képes kezelni akár több száz petabájt adat és több tízmilliárd objektum tárolását. A rendszer működéséhez az ügyfeleknél elterjedt szabványos x86-os szerverekre van szükség, ezekre épülve biztosított a masszív megbízhatóság és rendelkezésreállás. A Ceph Storage támogatja a több telephelyes működést, a georeplikáció biztosítja egy esetleges DR helyzet esetén az adatok hozzáférhetőségét és / vagy helyreállítását.

Red Hat OpenShift Container Storage

Storage megoldás hibrid- és multi-felhő alapú konténerkörnyezetek számára

A Red Hat OpenShift Container Storage a konténer alapú környezetek számára kifejlesztett szoftver alapú storage megoldás (SDS). Az OpenShift Container Storage elsődleges célja, hogy az OpenShift Container Platform működéséhez rugalmas, hatékony és azzal optimálisan együttműködő tárolórendszer biztosítson, függetlenül az implementáció helyétől és módjától.

Red Hat Quay

Elosztott, magas rendelkezésre állású konténer-image registry vállalati felhasználásra

A konténerek, konténer technológiák manapság gyakorlatilag minden vállalatnál jelen vannak, ezért megkerülhetetlen a konténer-image-ek biztonságos, magas rendelkezésre állású tárolása és kezelése. A Red Hat Quay a konténerek biztonságos tárolását és elérését biztosítja azok teljes életciklusa alatt. Beépített automatizációt, jogosultság- és hozzáféréskezelést nyújt, ezáltal is növelve az image-registry biztonságát. A Quay mind az OpenShifttel együtt használva, mind külön, önálló termékként is elérhető, így biztosítva a felhasználás maximális szabadságát.

Red Hat Advanced Cluster Management for Kubernetes

A Kubernetes alapú klaszterek teljes láthatóvá tétele és menedzsmentje

A Red Hat Advanced Cluster Management for Kubernetes egyetlen pontról biztosítja egy akár teljes mértékben elosztott, multi-felhő telepítésű Kubernetes klaszter platformjának és alkalmazásainak biztonságos, szabályokra épülő menedzselését. Az ACM kiterjeszti az OpenShift lehetőségeit multi-klaszter képességekkel, a szabályok, házirendek rugalmas érvényesítését biztosítja a teljes klaszterre, annak méretétől függetlenül.