Oktatás

A megfelelő és biztos tudás minden szoftver sikeres bevezetésének, elterjesztésének alapja. Nincs ez másként a nyílt forráskódú szoftverek esetében sem, ahol azonban sokszor jogosan merül fel az a probléma, hogy sokan, sokféle típusú és minőségű oktatást kínálnak a szoftverekhez. Az ULX-nél az egységes és integrált gyártói tanfolyamok, laborok, környezetek és nemzetközi érvényű vizsgák jelentik a biztos alapot a sokszínű technológiák elsajátításához.

Kollégáink és hallgatóink egészségét szem előtt tartva vállalatunk úgy döntött, hogy a járványhelyzet miatt az órarendünkben szereplő, beütemezett és jövőbeli képzéseit egyelőre online formában tartja meg. Ezen rendelkezésünket rendszeresen felülvizsgáljuk. A visszavonásról hallgatónkat e-mailben és a weboldalunkon keresztül tájékoztatjuk. A virtuális oktatás semmilyen korlátozást nem jelent a kontaktórákhoz képest, mivel a megszokott laborkörnyezetbe jelentkezhetnek be hallgatóink, valamint az előadóval is ugyanúgy az interakcióban lesznek. Hangsúlyozzuk, hogy virtuális oktatásaink igénybevételéhez semmilyen speciális eszközre (kamerán, mikrofonon kívül) nincs szükség. A jelentkezés után bővebb tájékoztatást küldünk az oktatás aktuális lebonyolításának folyamatáról. Vizsgáink gyakorlati vizsgák, ezért a kontrollált felügyelet elkerülhetetlen. A vizsgákat a vírushelyzet végéig mindenki számára egyéni időpontokban tartjuk, a vizsgán egyedül ő vesz részt, a higiéniás előírások szigorú betartásával. Amennyiben egy ismételt Kormány rendelet megtiltja a személyes jelenlétet igénylő oktatási tevékenységek végzését a vizsgáztatást szüneteltethetjük. Erről az aktuális változás közzétételét követően tájékoztatjuk.
Megértésüket köszönjük, és jó egészséget kívánunk!
ULX Training Team

A megfelelő szintű képzés a bevezetés és az üzemeltetés során komoly sikertényező (vagy ennek hiánya komoly kockázati tényező), ezt felismerve számos nyílt forráskódú szoftvergyártó – azon túlmenően, hogy támogatást, jogi védelmet biztosít a szoftverekhez – oktatási szolgáltatást is kínál. A hivatalos gyártói termékoktatások mellett természetes kínálunk olyan egyedi, megoldás- vagy intézményspecifikus oktatási programokat is, amelyek célirányosan kerülnek összeállításra, akár több szoftver elemeire épülő személyre szabott tananyagként.
Az ULX által kínált oktatási csomagok a nyílt forráskódú vállalati szoftvermegoldások minden fontos területét lefedik, magyar nyelvű, hivatalos tanfolyamokkal.